Mesi: Jedan neuspeh nas neće pokolebati

Napadač Barselone Lionel Mesi rekao je danas da je njegovo najveće razočarenje u prethodnom peirodu bila eliminacija u polufinalu Lige šampiona od Bajerna, ali da taj neuspeh ne može da pokoleba katalonski tim.
-Ne možemo uvek da pobeđujemo. Već godinama igramo na isti nacin i treneri i protivničke ekipe već su prostudirali naš način igre. Svakako da nas neće pokolebati sve što se događalo ove godine – rekao je Mesi u intervjuu za španski „Sport“.
Najbolji fudbaler današnjice dodao je da Barselona „ne može da promeni svoj stil igre, jer je on deo identiteta tima“.
-Treba da ostanemo mirni i da mislimo na sledeću sezonu – rekao je Mesi.
Argentinski internacionalac je naglasio da je Barselona prilično bila uzdrmana bolešću i odlaskom na lečenje u Njujork trenera Tita Vilanove.
-Istina je da nam nije bilo lako ni po odlasku Gvardiole. Kada je Tito preuzeo tim, odlično smo se uklopili, sve je dobro funkcionisalo, s obzirom da on nista nije promenio u nacinu igre.Ipak, kada je on otišao na lečenje, osetili smo promenu, ne zbog načina rada njegovog zamenika Roure, već zato što nam je nedostajao prvi trener – rekao je Mesi.
Barselona je u polufinalu Lige šampiona izgubila od Bajerna ukupnim rezultatom 7:0, ali je u španskoj Primeri superiorno osvojila titulu.

Povezana vest:  Raul: Dva puta sam odbio Barselonu