sasa ilic par sme

Mikić: Saša Ilić je najveća opasnost

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mikić rekao je danas da će u predstojećem duelu s Partizanom pobediti ekipa koja više bude želela trijumf i ocenio da Zvezdi najveća opasnost preti od kapitena crno-belih Saše Ilića.
-Pobediće onaj ko bude više želeo trijumf i ko taktički bude bolje stajao na terenu – rekao je Mikić za zvanični klupski sajt.
On je kazao da vrše korekcije i da se tim dodatno uigrava kako bi maksimalno spremni izašli na teren u Humskoj.
-Na treninzima svi dajemo maksimum i upijamo svaki savet koji nam trener Sa Pintu i ostali članovi stručnog štaba daju – rekao je Mikić.
On je rekao da je najveća prednost Zvezde u odnosu na Partizan zajedništvo koje vlada u svlačionici crveno-belih.
-Naša najveća snaga je kolektiv iz koga uvek iskoče jedan ili dva pojedinca koji rešavaju utakmice u našu korist. Tako je bilo u prethodnih osam susreta, nadam se da će biti i u naredna tri – rekao je Mikić.
On je rekao i da prednost Zvezde vidi i u brzim napadačim, dok njegovom timu najveća opasnost preti od kapitena crno-belih Saše Ilića.
-On je igrač na koga moramo posebno da obratimo pažnju i da mu ne dozvolimo da razigra ostatak njihovog tima – naveo je on.
U subotu od 19.30 na stadionu u Humskoj igra se 144. „večiti“ derbi između Partizana i Crvene zvezde, u sklopu 28. kola Super lige Srbije.

Povezana vest:  Mančester junajted pobedio Vulvse za prvo mesto na tabeli