Fernando Torres celebrates

Tores: Stvari konačno postaju normalne

Fudbaler Čelsija Fernando Tores rekao je danas da stvari za njega „konačno postaju normalne“ u tom londonskom klubu. On je u januaru 2011. godine prešao iz Liverpula u Čelsi za 40 miliona funti, ali je konstantno imao problem da pronađe golgetersku formu po kojoj je bio prepoznatljiv.
Ipak, to mu nije smetalo da se „plavcima“ dve godine zaredom osvoji Ligu šampiona, pa Ligu Evrope. Tores je u finalu LE u sredu bio strelac prvog gola u pobedi Čelsija nad Benfikom od 2:1.
-Iza mene je dobra sezone. Najbolji sam strelac ekipe, osvojili smo trofej, dao sam gol u finalu. Stvari se vraćaju u normalu. Ipak, očekivali smo da ćemo ove sezone osvojiti više trofeja. Na kraju, ne možemo da kažemo da je bila loša, ali već se radujemo sledećoj sezoni – kazao je Tores za sajt Čelsija.
On je ove sezone odigrao 63 utakmice i postigao 22 gola, računajući sva takmičenja.
Tores se zahvalio navijačima „plavaca“ koji su mu pružali podršku i dok je igrao ispod očekivanja.
-Od prvog dana su bili uz mene, pogotovo u prvoj sezoni kada je to bilo najpotrebnije. Nije ni njima bilo lako ove sezone, ispali smo iz LŠ i izgubili dosta važnih utakmica. Sada mogu da uživaju, imamo dva najvažnija evropska trofeja. Svi moramo da budemo ponosni – zaključio je Tores.

Povezana vest:  Tomas Hiclšperger traži novi klub