vuk rasovic trener partizana

Rašović: Još nije gotovo, ali biće sutra u Smederevu

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović upozorio je danas da crno-beli još nisu osvojiti titulu šampiona, ali istakao da se nada da će taj poslednji korak da naprave u sredu u Smederevu.
-Derbi je prošao, sada smo skoncentrisani na Smederevo. Važno je da na pravi način uđemo u tu utakmicu, titulu još nismo osvojili, ali verujem da ćemo taj poslednji korak napraviti sutra. U fudbalu ne postoji juče i znamo da Partizan od nas uvek zahteva pobede – rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.
On je naveo da Smederevo igra bolje nego što to pokazuje plasman na tabeli. Partizanov sutrašnji rival čvrsto drži „fenjer“ u svojim rukama i odavno je izgubio šanse za opstank u Superligi.
-Znamo kako igra Smederevo, pogotovo su dobri od dolaska novog trenera Ristovskog. Ne postoje lake utakmice u fudbalu i zato moramo da budemo maksimalno motivisani i da uz podršku navijača trijumfalno završimo posao – poručio je Rašović.
Trener Partizana je dodao da su uvek najteže utakmice pre i posle derbija, jer su igrači posle takvih mečeva fizički i psihički ispražnjeni.
Na pitanje novinara da li je već počeo da razmišlja o prelaznom roku i pojačanjima za narednu sezonu, Rašović je odgovorio:
-Imam svoje želje za prelazni rok kada su u pitanju igrači. Uveren sam da ćemo imati dobru ekipi i sledeće sezone, ali ne možemo previše da gledamo napred, jer nismo završili posao. Partizan ima veliki potencijal u mladim igračima i svi bismo želeli da oni ostanu nekoliko godina na okupu – zaključio je Rašović.
Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Smedereva i Partizana igra se sutra od 17 sati u Smederevu.

Povezana vest:  Mijatović: Bejl pati, vidim Mbapea u Real Madridu