tomislav karadzic fss dec hajatFS Vojvodine: Podrška FSS i Karadžiću

Fudbalski Savez Vojvodine posle današnje sednice Izvršnog odbora saopštio je da podržava politiku nacionalnog saveza (FSS) i predsednik Tomislava Karadžića.
„Izvršni odbor FS Vojvodine podržava politiku koju vodi FSS, daje bezrezervnu podršku predsedniku Tomislavu Karadžiću i svojim predstavnicima u organima FSS. Pokušaje pojedinaca da sazovu vanrednu skupštinu FSS i održe vanredne izbore, smatra nepotrebnim, neuspešnim i štetnim za poputno angažovanje svih fudbalskih struktura na ostvarivanju utvrđenih zadataka u razvoju fudbala u Srbiji“, navodi se u saopštenju FS Vojvodine.
Najveće zasluge za dobar rad FSS, kako se navodi, ima upravo Karadžić zbog čega je i meta „neosnovanih napada“, omalovažavanja, optužbi i pokušaja „nameštanja afera“.
„Napade čine nezadovoljni i neuspešni pojedinci, ‘skorojevići’ u fudbalu, ali i nerealno ambiciozni ljudi koji najveći motiv imaju u ličnom interesu. Napadi dolaze iz pojedinih klubova koji svoje neuspehe, takmičarske i finansijske probleme žele da prebace na savez“, ističe se u saopštenju.
FS Vojvodine podsetio je da su pre 10 meseci održani demokratski izbori u FSS, kao i da su u martu ove godine održane skupštine svih saveza.
„Opšta ocena je da su postignuti dobri rezultati, posebno u radu na nivou FSS, koji se ogledaju u dobrim uslovima u radu saveza, uslovima u radu svih selekcija, razvoju infrastrukture, finansijske stabilnosti saveza i pomoći među klubovima i nižim savezima, regularnosti takmičenja i jačanju međunarodnog ugleda FSS“, dodaje se u saopštenju.

Povezana vest:  ADIDAS predstavio novi dres Mančester junajteda