mario-gotze

Gece obnovio povredu, definitivno ne igra u finalu LŠ

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece definitivno neće igrati u finalu Lige šampiona protiv Bajerna, pošto je na jutrošnjem treningu obnovio povredu zadnje lože, saopštio je nemački klub.
Mladi nemački reprezentativac jutros se posle tri nedelje pauze zbog povrede u revanš meču polufinala protiv Reala priključio saigračima i odradio trenig, izgledalo je da će biti spreman za finale, ali je potom ponovo osetio bol i na taj način definitivno otpao iz konkurencije za tim.
To praktično znači da je Gece završio karijeru u Dortmundu, jer će naredne sezone igrati upravo za Bajern, rivala u finalu elitnog takmičenja.
„Finale je bilo moja velika želja i sve smo učinili da se oporavim. Nažalost, nismo uspeli, ali imam puno poverenje u tim, putovaću u London i biću im velika podrška“, izjavio je Gece.
Njega će u startnih 11 najverovatnije zameniti Kevin Groskrojc, koji je pre 10 dana u prvenstvenom duelu dva tima postigao pogodak.
Navijači „milionera“ nadaju se da će za duel protiv Bavaraca biti spreman i defanzivac Mats Humels, koji je pre četiri dana povredio skočni zglob u porazu od Hofenhajma (2:1).
Finale Lige šampiona na programu je u subotu, 25. maja, od 20.45 na stadionu Vembli u Londonu.

Povezana vest:  Reprezentativci Srbije: Nismo zaslužili poraz