JSL PARTIZAN sampion012

Rašović: Prelep završetak sezone, ovome smo se nadali

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da su njegovi fudbaleri pobedom nad Spartakom od 5:0 u poslednjem kolu Super lige Srbije na prelep način završili sezonu.
-Prelep završetak sezone, nadali smo se da će ovako biti. Igrali smo lepršavo, dali pet golova i mislim da nismo mogli na bolji način da završimo sezonu. Strašno mi je drago što je publika došla u ovolikom broju, sve je bilo kako treba – rekao je Rašović televiziji Arena posle utakmice u Beogradu. 
Partizan je još ranije obezbedio šampionsku titulu, 25. u klupskoj istoriji. Rašović je kazao da će malo slaviti, pošto ga već od ponedeljka čeka priprema za narednu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona. 
-Malo ćemo slaviti, a od sutra već počinjemo da se pripremamo za novu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona – kazao je Rašović. 
Trener Spartaka Petar Kurćubić rekao je da je Partizan svojim kvalitetom surovo kaznio njegovu ekipu.
-Utakmica je bila dobra, lepa za gledanje. Nismo bili podređeni i zaslužili smo da damo jedan ili dva gola. Partizan je pokazao svoj kvalitet, surovo su nas kaznili. Možda je poraz previsok, ali od srca čestitam Partizanu na pobedi i tituli i želim im mnogo uspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona – rekao je Kurćubić. 

Povezana vest:  Barselona pobedila Grandu u gostima