k partizan SAMPION004 tuca

Šest prijava zbog nereda na utakmici Partizana i Spartaka

Beogradska policija podnela je tri prekršajne i tri krivične prijave protiv posetilaca utakmice poslednjeg kola Jelen superlige koja je u glavnom gradu odigrana između Partizana i Spartaka iz Subotice, rečeno je danas.  U Birou za saradnju sa medijima, Beti je rečeno i da su dva policajca zadobila lakše telesne povrede prilikom intervencije u neredima koji su se desili na meču odigranom u nedelju, 26. maja.
Ne navodi se kojoj grupi pripadaju navijači protiv kojih su podnete prijave. Pripadnici MUP-a Srbije izbacili su sa tribine oko 150 navijača Spartaka iz Subotice koji su u 20. minutu meča polomili nekoliko stolica i upalili baklje koje su bacili na zapadnu tribinu, gde su smešteni navijači Partizana. 
Navijači Partizana smešteni na istočnoj tribini preskočili su na severnu tribinu i pokušali da se sukobe sa navijačima Spartaka ali je intervencija policije i redara sprečila eskalaciju nasilja. Kako su javili elektronski mediji, jedan dečak je povređen kada ga je u glavu pogodio predmet bačen sa dela tribine gde su bili smešteni navijači Spartaka. 
Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Spartaka sa 5:0 u poslednjem meču prvenstva. 

Povezana vest:  Nani pauzira nekoliko nedelja