sa pintu cz hajduk 1

Zvezda: Licenca za sedam do osam dana, podrška Sa Pintuu

Predsednik sportskog društva Crvene zvezde Petar Škundrić rekao je danas da će pitanje licenciranja FK iz Ljutice Bogdana biti rešeno u narednih nedelju dana. 
-Mislim da će pitanje licence biti rešeno za sedam do osam dana – rekao je Škundrić novinarima posle sednice Upravnog odbora koja je trajala oko četiri sata. 
Kako se navodi u saopštenju UO „nastavlja sa radom i naporima u cilju rešavanja svih nasleđenih problema, koji stoje na putu Zvezdinog učešću u evropskom takmičenju uz optimizam da će ‘crveno-beli’ uspešno okončati ovaj problem. Sastanku je prisustvovao i trener Zvezde Rikardo Sa Pintu koji je rekao da ima podršku uprave za svoj rad. 
-Sastanak je protekao normalno, razgovarali smo o prethodnom period koji sam proveo ovde, kao i o pripremama za narednu sezonu. Sutra moram da otputujem u Portugal, a o svemu ostalom ćemo pričati kada se budem vratio – rekao je Sa Pintu i dodao da ima podršku uprave kluba. 
Zvezda je zvanično saopštila da je izveštaj trenera Sa Pintua „jednoglasno usvojen“.  Članovi UO usvojili su i predlog sportskog direktora Zorana Stojadinovića i Sportske komisije za potpisivanje novih stipendiskih i profesionalnih ugovora „sa talentovanom Zvezdinom decom“. Na današnoj sednici UO raspravljalo se o licenciranju kluba za narednu sezonu, kao i o budućnosti kluba, dok nije bilo reči o statusu Stojadinovića. 
Sportski direktor je prostorije kluba napustio među prvima i nije želeo da komentariše svoj status. Žalba za komisije Fudbaskog saveza Srbije rekla je da će sledeće nedleje razmotriti da li Zvezda, Vojvodina i Jagodina ispunjavaju uslove da idu u Evropu, odnosno da li su vratili dugove i ispunili infrastrukturne zahteve. 

Povezana vest:  Novi kiks Rome, Karpi prepustio fenjer Veroni