mladen dodic trener jagodine
Mladen Dodić novi trener Jagodine

Mladen Dodić je novi trener fudbalskog kluba Jaogidna, pošto je dosadašnji šef stručnog štaba Simo Krunić potpisao ugovor sa kineskim Dalijenom, rečeno je danas u ovom klubu. 
-Velika je čast biti ponovo ovde, ali i velika obaveza baš zbog toga što znam kakve su ambicije kluba. Znam da je klub u međuvremenu podigao standarde i kriterijume na svakom nivou i što se tiče organizacije i što se tiče rada i rezultata. Ove prethodne dve godine su najznačajnije što se tiče rezultata – rekao je Dodić na konferenciji za novinare. 
Dodić je kazao da je svestan odgovornosti i da je cilj da se kroz timski rad dođe do novih uspeha. 
-Jeste cilj da zadržimo nivo koji je postavljen u prethodne dve godine što se tiče igre, rezultata, odnosa, mareketinga i promocije kluba, ali mi ne bismo bili takmičari, kada ne bismo želeli više od toga. Daćemo sve od sebe da napravimo i korak dalje. Biće izuzetno teško, ali se spremamo za sve to – kazao je Dodić. 
Novi šef stručnog štaba rekao je da ovog puta želi da se duže zadrži u Jagodini, i da iz Jagodine ode u inostranstvo. Predsednik FK Jagodina Goran Milanović izjavio je da je Dodić svojim prethodnim radom u Jagodini i radom u Javoru za poslednjih godinu dana, dokazao da je pravi trener za klub. 

Povezana vest:  Pujol igra za reprezentaciju Španije još dve godine