vojvodina pripremeFudbaleri Vojvodine počeli pripreme

Fudbaleri Vojvodine okupili su se danas u Novom Sadu pred početak priprema za predstojeću sezonu, a treneru Marku Nikoliću odazvalo se 20 igrača.
Nikolić je rekao da je retka privilegija baviti se fudbalom i da će od svojih igrača tražiti maksimalnu disciplinu, veliki i posvećen rad i drugarsku atmosferu.
-Da svi sa osmehom ulaze na kapiju fudbalskog centra i budu srećni igrajući fudbal u Vojvodini. Tek ako se ti uslovi ispune, možemo očekivati dobre rezultate – rekao je Nikolić.
Igrači su nakon prozivke odradili lakši trening kao uvod za ono što ih očekuje u periodu do prve zvanične takmičarske utakmice u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope koja će se igrati 4. jula, obajvljeno je na sajtu tog kluba.
Fudbaleri će danas i sutra obaviti medicinske preglede, a u sredu će otputovati na Zlatibor gde će trenirati narednih 10 dana.
Tokom boravka na Zlatiboru, ekipa Vojvodine će uz svakodnevne treninge odigrati i dve kontrolne utakmice, 26. i 29. juna. Prvi protivnik će im biti selekcija sastavljena od igrača iz užičkog okruga, dok će drugi rival biti ekipa Zvijezda iz Gradačca, clan Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Prvi trening danas su odradili Marko Kordić, Srđan Žakula, Miroslav Vulićević, Bojan Nastih, Branislav Trajković, Igor Đurić, Igor Vujačić, Milovan Petrić, Naemeka Ađuru, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Stojan Vranješ, Nebojša Kosović, Mirko Ivanić, Enver Alivodić, Milan Spremo, Mijat Gaćinovic, Georgije Ilić, Nemanja Bilbija, Petar Škuletić.
Današnjem treningu nisu prisustvovali Oumaru Abubakar, Marko Poletanović i Eduardo Fiero. Poletanović će se saigračima pridružiti sutra dok, prema rečima Nikolića, Abubakar i Fiero treba da se ekipi priključe 24. juna.
Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić rekao je da u naredna dva, tri dana u Vojvodinu treba da pristigne nekoliko pojačanja i da će time ekipa biti kompletirana.

Povezana vest:  Sol Kembel potpisao jednogodišnji ugovor sa Njukaslom