lukac

Lukač: Želim sa Partizanom u Ligu šampiona

Novi golman Partizana Milan Lukač rekao je danas da je presrećan zbog dolaska među crno-bele i istakao kako se nada da će pomoći klubu da izbori plasman u Ligu šampiona.
-Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana. U poslednje vreme desilo mi se dosta lepih stvari, a ovo je samo šlag na tortu. Imam mnogo želje za dokazivanjem, verujem da ću se brzo uklopiti u ekipu i opravdati poverenje – rekao je Lukač na promociji u Humskoj.
On je sa crno-belima potpisao ugovor na tri godine, a nosiće dres sa brojem 25, koji je svojevremeno bio u vlasništvu Ivice Kralja.
-Bilo je konatakata i sa nekim drugim klubovima, ali je Partizan bio najkonkretniji. Ipak, motiv i san svakog igrača je da igra u Ligi šampiona, uostalom i pre tri godine kada je u Partizan došao takođe bivši golman OFK Beograda Radiša Ilić crno-beli su zaigrali u elitnom društvu – podsetio je Lukač.
Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da očekuje da Lukač bude prava zamena za reprezentativca Vladimira Stojkovića.
-Hvala Stojkoviću na prethodne tri godine. U tom periodu napravio je veliki uspeh i za klub i za sebe. Lukač će imati težak zadatak, ali verujem u njega, bili smo saigrači u Čukaričkom, a prošle sezone definitivno je potvrdio kvalitet – istakao je Nađ.
On je naveo da Partizan razmišlja i o novim pojačanjima, ali da neće žuriti kako bi izbegao greške iz nekih ranijih prelaznih rokova.
-Za naše igrače još nema konkretnih ponuda, tako da zaista nema potrebe za gomilanjem fudbalera. Uostalom, ne možete u flašu od litar da sipate pet – poručio je Nađ.
Sportski direktor crno-belih potvrdio je da se čuo sa nekadašnjim prvotimcem Ivicom Ilijevom i dodao da nisu razgovarali o njegovom povrartku u klub, iako nije isključio tu mogućnost.

Povezana vest:  Skolari: Murinjo napada Nejmara, jer se plaši Barselone