albert nadj

Nađ: Ilić ostaje, pokušaćemo da dovedemo Vulićevića

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ rekao je danas da očekuje da kapiten Šaša Ilić uskoro produži ugovor i da se na taj način otklone dileme oko njegovog ostanka u klubu.
-Mislim da je nemoguće da Ilić ne putuje sa nama na drugu fazu priprema, razgovarao sam sa njim o novom ugovoru, zajedno smo zaključili da to neće biti problem. On je mnogo bitan igrač za nas i vreme je da zatvorimo tu temu – rekao je Nađ novinarima na Zlatiboru.
On je dodao da je upoznat sa željom trenera Vuka Rašovića da u Humsku dovede Miroslava Vulićevića iz Vojvodine.
-On je izuzetno dobar igrač, poseduje veliki kvalitet, značajno bi pojačao konkurenciju u ekipi i znam da je on želja trenera Rašovića. Videćemo da li možemo da mu je ispunimo.
Nađ je rekao da je jedan o glavnih prioriteta u prelaznom roku dovođenje još jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog. 
-Radimo na više strana, blizu smo završetka nekog od tih transfera. Zadnji vezni je jedna od najvažnijh pozicija u našoj ekipi, iako imamo puno poverenje u Sašu Markovića, jaka konkurencija je dobra stvar za celu ekipu. Imali smo neke kontakte sa Slovakom Kopunekom, on je jedan od igrača za koje smo zaintersovani – rekao je Nađ.
Sportski direktor crno-belih je prokomentarisao informaciju da je doskorašnji desni bek Partizana Aleksandar Miljković potpisao za portugalsku Bragu.
-Želim mu sve najbolje i mnog sreće, on je to zaslužio, maksimalno korektno je odradio posao u Partizanu, iako je imao uspona i padova. Želim mu puno uspeha – rekao je Nađ.
Crno-beli se posle Zlatibora vraćaju u Beograd, a već 25. juna putuju na drugu fazu priprema u Sloveniju.

Povezana vest:  Kosanović: Mirno i staloženo do nastavka uspešne serije