balsa butorovic i mateja kezman

Vojvodina dobila Kežmana

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman je i zvanično u Vojvodini. To je epilog današnjeg sastanka sa novim predsednikom ‚‚Stare dame‚‚  koji je održan u novosadskom hotelu Park. 

– Kežman je imao sjajnu saradnju sa mojim pokojnim ocem. Želeo sam da se ta saradnja proširi i definitivno smo dogovorili da Kežman dobije funkciju u našem klubu. On će biti kooptiran u Upravni odbor i biće moj savetnik. Uveren sam da će nam znanje i veze koje je stekao u Evropi, pomoći da postanemo još boljii. Prvi zadatak pred nama je da eliminišemo Hibernijans – istakao je Balša Boturović.

Povezana vest:  Venger: Ozil će na terenu odgovoriti kritičarima

Mateja Kežman je već startovao sa poslom a u četvrtak će zajedno sa predsednikom Balšom posetiti ekipu, koja se priprema na Zlatiboru.

– Sve ćemo učiniti da Vojvodina u narednoj sezoni zabeleži još veće uspehe. Predsednik Balša je mlad i ambiciozan i siguran sam da će naša saradnja dugo trajati. U pregovorima smo sa nekoliko klubova, koji su pokazali interesovanje za Abubakara, Vulićević i Trajkovića. Svojim igrama zaslužili su da probaju da zarade veći novac, ali i da na njima zaradi Vojvodina. Ali ukoliko ne bude pravih ponuda iz inostranstva, oni ostaju u Vojvodini. Nama su trenutno prioritet dovođenje golmana, štopera i napadača, koji bi pojačali konkurenciju.  

Povezana vest:  Radmanović: Važna pobeda!