sasa stojanovic prvi trening

Stojanović: Efikasnost mora da bude mnogo bolja

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa mora da popravi efikasnost, što će doći kroz samopouzdanje i koncentraciju.
-Želim agresiju i ofanzivnost čitavog tima. Organizacija igre unapadu i odbrani je izuzetno važna i to ću striktno tražiti od  igrača. Efikasnost mora da se unapredi, a to dolazi kroz samouverenost i koncentraciju – rekao je Stojanović za klupski sajt.
Stojanović će na klupi Zvezde debitovati u subotu u prijateljskoj utakmici protiv Domžala, kluba sa kojim je dva puta bio šampion Slovenije.
-Zaista je to lepa i čudna koincidencija. Tako se namestilo. UDomžalama radi mnogo mojih dragih prijatelja i nema sumnje da će  tamo Zvezda biti dočekana kako dolikuje. Njima je to genaralna proba pred start kvalifikacija za Ligu Evropa i nema sumnje da će nam biti dobar protivnik – kazao je Stojanović.
On je rekao da još ne želi da komentariše ekipu, s obizorm da je vodio tek dva treninga.
-Pričaćemo o utiscima na kraju priprema. Imam nekolicinu igrača na probi, ekipa se polako uigrava i čekamo još novih igrača. Na utakmici sa Domžalama ćemo probati neke igrače koji nisu igrali u Novom Mestu, ali još uvek ne mogu da pričam o stilu igre ili formaciji jer ćemo sve to tek uigravati – rekao je on.

Povezana vest:  Švedska slavila na Maksimiru, Mesi blistao u Bernu