FUDBALSKA-LOPTAPirlo se ne odriče titule

 

Fudbaler Milana Andrea Pirlo rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu šampiona, iako za liderom prvenstva Interom zaostaje tri boda.

-Titula? Nikad ne reci nikad. Ovo je pozitivna sezona za fudbalski klub Milan. Dobro smo igrali, ali onda su nas pogodile mnogobrojne povrede – rekao je Pirlo za list Gazeta delo Sport.

Povezana vest:  Marić: Očekujem tešku, ali zanimljivu utakmicu

-Žalimo zbog izgubljenih bodova protiv Napolija, Parme i Lacija. Do kraja šampionata je ostalo šest kola i pokušaćemo da pobedimo na svakoj utakmici, iako zaostajemo tri boda za Interom – dodao je fudbaler Milana.

Fudbaleri Intera su u utorak izborili plasman u polufinale Lige šampiona, a Pirlo je rekao da mu neće smetati ako plavo-crni završe takmičenje u toj fazi.

Povezana vest:  Ubedljiva pobeda Hetafea protiv Deportiva

-Da li ću navijati za njih? Do sada sam navijao jer je bio jedini preostali italijanski tim u Ligi šampiona i sakupio je bodove za koeficijent u evropskom fudbalu“, rekao je on.

-Ali, pošto su to uradili, neće mi smetati da sada ispadnu. Ipak, stigli su do polufinala posle toliko godina, pa neka idu korak po korak… – poručio je Pirlo.

Povezana vest:  Španci spremni za odbranu titule

Inter je prvi na tabeli sa 66 bodova, druga je Roma sa bodom manje, a Milan je sakupio 63 boda. Do kraja šampionata ostalo je još šest kola.