ratko_dostanic_trener_fk_crvena_zvezdaJELEN SUPER LIGA

Ratko Dostanić: Protiv Mladog Radnika kao da je finale

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić istakao je da će njegova ekipa sutrašnju utakmicu sa Mladim Radnikom u 22. kolu Super lige Srbije shvatiti kao finale nekog takmičenja, pošto će joj samo pobeda garantovati ostanak na čelu tabele.

-Nama je svaka utakmica kao finale i zato nećemo potceniti Mladi Radnik, naprotiv. Očekuje nas težak meč i moraćemo da budemo maksimalno koncetrisani i da damo više od svojih objektivnih mogućnosti kako bismo pobedili – rekao je Dostanić na današnjoj konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Zvezdini navijači se sukobili sa redarima i domaćima

Duel sa Mladim Radnikom Zvezdi dolazi posle dve odlične partije i pobeda nad Vojvodinom i OFK Beograd.

-Pobede na ta dva meča nam mnogo znače na psihološkom planu, ali ne znam koliko bolje od toga možemo, pošto sada ulazimo u ritam sreda – subota, pa nećemo imati vremena za neke radikalne rezove – ocenio je Dostanić.

Napadač Zvezde Slavko Perović rekao je da može da garantuje da su svi igrači crveno-belih najozbiljnije shvatili Mladi Radnik, pošto se dobro sećaju koliko su se namučili u prvom duelu s timom iz Požarevca kada je jedini gol za crveno-bele postigao Aval Isah.

Povezana vest:  Partizanovo sećanje na finale u Briselu

-Protivnik medijski možda nije najatraktivniji, ali daleko od toga da je lak rival… Vrlo smo ih teško savladali na njihovom terenu, a podsetiću da su i Partizanu uzeli dva boda – kazao je Perović, koji je u pobedi nad OFK-om u prošlom kolu prekinuo golgeterski post.

-Ni pre tog gola nisam bio opterećen time. Nikada nisam imao problema sa samopouzdanjem. Najbitnije je da osvojimo važne bodove, a svejedno je ko će dati gol – naveo je Perović.

Povezana vest:  Hetafe šokirao Sosijedad u San Sebastijanu

Duel Crvene zvezde i Mladog Radnika igraće se sutra od 19 sati u Beogradu, a uživo će se prenositi i na klupskom sajtu domaćeg tima.

Zvezda je trenutno lider srpskog prvenstva sa 58 osvojenih bodova, dva više od Partizana, koji će sutra gostovati Jagodini.