nikolic konfNikolić: Spremno dočekujemo utakmicu na Malti

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa potpuno spremno dočekuje utakmicu sa malteškim Hibernijansom, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa i da će pokušati već u prvom meču da reši pitanje plasmana u drugo kolo.
Fudbaleri Vojvodine u četvrtak od 18 sati igraju u malteškom gradu Paole protiv Hibernijansa, prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
-Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope dolazi prerano za ovaj period priprema. U proteklih 16 dana izvanredno smo radili, pre svega na građenju timskog duha. Potpuno smo spremni za utakmicu i ne postoji nijedan alibi ili izgovor pred ovaj susret. Vojvodina jeste favorit protiv Hibernijana i to tako mora da bude – rekao je Nikolić, preneo je klupski sajt.
-Da bismo zadovoljili ambicije i očekivanja moramo pristupiti utakmici maksimalno ozbiljno, dati sve od sebe i ako tako bude ne sumnjam da će na kraju presuditi kvalitet, a kvalitet je na strani Vojvodine. Spremni smo i motivisani i probaćemo da rešimo pitanje ukupnog pobednika već na Malti – dodao je on.
Nikolić je rekao da je malteški klub svojim odlukama po pitanju organizacije utakmice dodatno motivisao Vojvodinu.
-Izabrali su veštačku podlogu, a utakmica se igra od 18 sati što je u ovom periodu godine za Maltu netipično zbog vremenskih uslova koji tamo vladaju. Hvala im na tome, biće to motiv više za nas“, rekao je Nikolić – koji je ovog leta preuzeo Vojvodinu.
Revanš utakmica igra se sledećeg četvrtka u Novom Sadu, na stadionu Karađorđe od 20:30.

Povezana vest:  Poketino: Želimo prvo mesto u grupi