mladen_dodic_trener_jagodinaDodić najavio prvi poraz Partizana

 

U 23. kolu fudbalskog šampionata Srbije Jagodina u nedeljju dočekuje ekipu Partizana i uoči tog duela šef stručnog štaba Jagodinaca Mladen Dodić najavljuje da će njegovi igrači dati sve od sebe da nanesu prvi ovosezonski poraz aktuelnom prvaku države.

-Partizan zaslužuje svaki respekt, ali podatak da nije doživeo ni jedan poraz daje nam dodatni motiv da u nedelju damo sve od sebe i da ga savladamo – rekao je Dodić.

Trener Jagodine je, ipak, dodao da zna da to neće biti lako ostvariti.

Povezana vest:  Bosančić i Avramovski u Termama Čatež

-Partizan je ekipa koja ne zna za poraz, favorit je u tom meču, ima rezultate i tim i sigurno neće biti lako osvojiti sva tri boda – rekao je Dodić.

On je dodao da su svima u klubu još sveža sećanja na poslednji duel ta dva tima, kada je Partizan u kupu pobedio u Jagodini rezultatom 2:1.

-Mislim da smo tada u najmanju ruku bili ravnopravni. Voleo bih da rezultatska neizvesnost bude i na ovom meču i da moj tim bude mnogo konkretniji nego tada – dodao je Dodić.

Povezana vest:  Odložena odluka UEFA o incidentu u Kruševcu

Šef stručnog štaba Jagodinaca kaže i da ne shvata zbog čega je Partizan uoči ovog meča podigao tenzije zahtevom da susret bude odložen.

-Za razliku od nas, Partizan ima daleko više kvalitetnih igrača i dužu klupu i ne vidim razlog za stvaranje veštačkog pritiska – istkao je Dodić i dodao da zbog parnih kartona u nedelju neće igrati Zečević i Cilinšek, a Lukić i Nikolić će izostati zbog povreda.

Napadač Milan Bojović, koji je u Partizanu proveo pet godina, ocenio je da će šampion morati da igra na pobedu, što će biti šansa za Jagodinu.

Povezana vest:  Prvaci sveta stigli u Beograd

-Mi imamo dobar učinak kod kuće i ne osvrćemo se na protivnika. Ne gledamo u njihovo dvorište, veću u naše i želja nam je da odigramo dobru utakimicu i da pokušamo da pobedimo – rekao je Bojović.

Za ovu utakmicu, koja se igra od 16 časova, u prodaju je pušteno 10.000 ulaznica i očekuje se pun stadion podno Đurđevog brda bude pun.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković, koji ne propušta ni jednu utakmicu u Jagodini, na nedeljni derbi pozvao je predsednika Srbije Borisa Tadića.