bajkovicBajković: Vreme je da krenem dalje

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je danas da razmišlja o odlasku u inostranstvo, ali i da ne bi imao ništa protiv da ostane još godinu dana na „Marakani“.
-Videćemo. Ima nekih ponuda i priča, ali ja sam sa mojom Zvezdom u Švajcarskoj, a ne u novom klubu. Trebalo bi sačekati konačan dogovor. Dok ne odem ne mogu da kažem ništa jer toliko puta sam imao sigurne klubove, a na kraju sam ostajao – rekao je Bajković za klupski sajt.
On je dodao da mu ostanak u klubu ne bi teško pao, jer je za njega „Zvezda porodica i kuća“.
-Vreme je da krenem dalje, da neki novi klinci dobiju šansu, i da ja osetim neke nove sredine. Ipak, ako ostanem imaću isti motiv i istu želju kao do sada. Ja ovde jednostavno branim punog srca i to se nikada neće promeniti – dodao je Bajković.
Crveno-beli nalaze se na mini pripremama u Švajcarskoj gde će na Uhren kupu odmeriti snage protiv Grashopersa i Bazela.
-Idealno bi bilo da smo kompletni. Da su sa nama još dva defanzivca i da je pošao Ninković pa da se tako kompletni izmerimo sa Bazelom i Grashopersom. Tada bismo mogli ovaj turnir da tretiramo kao generalnu probu pred Evropu. Ovako ćemo se tek uigravati u najjačem sastavu, ali siguran sam da ćemo biti kvalitetniji nego prošle godine – zaključio je Bajković.
Prvu utakmicu na Uhren kupu Zvezda će odigrati večeras 19.30 protiv Grashopersa.

Povezana vest:  Mihajlović saopštio spisak za Čile