Dejan Stankovic Calcio

Morati: Dejane, hvala ti na svemu

Predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati zahvalio se danas srpskom igraču Dejanu Stankoviću na svemu sto je uradio za milanske neroazure i naveo da će zauvek ostati u srcima svih navijača.
-Dragi Dejane, ponosan sam što mogu da ti se zahvalim jer si na dostojanstven način predstavljao Inter i uvek si pred navijačima pokazivao karakter i hrabrost. Ti si pravi profesionalac koji će zauvek ostati u srcima navijača Intera, a pogotovo mom. Pamtiću te kao pravog, srčanog ratnika. Hvala ti – naveo je Morati u pismu objavljenom na sajtu Intera.
Ranije danas, na isti način Stanković se obratio navijačima Intera, kluba sa kojim je nedavno sporazumno raskinuo ugovor. Stanković je 2004. godine prešao iz rimskog Lacija u Inter, gde je i ostvario najveće uspehe. U dresu neroazura osvojio je trofej Lige šampiona 2010. godine, pet titula prvaka Italije, trofej italijanskog kupa i svetsko klupsko prvenstvo.
Stanković je odigrao 102 utakmice za državnu reprezentaciju i postigao 15 golova. Iskusni fudbaler mogao bi karijeru da nastavi u Italiji ili nekom od timova američke MLS lige.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati osmog kola Premijer lige i tabela