sasa stojanovic prvi trening

Stojanović: Dobro radimo, ali može još bolje

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je zadovoljan radom ekipe u pripremnom periodu, ali je istakao da ima još mesta za napredak. 
-Ostvarili smo sve ciljeve koje smo planirali pre polaska na put u Švajcarsku. Iskreno, pribojavao sam se malo tih mečeva jer su došli u nezgodno vreme, u sred priprema, u situaciji u kojoj još uvek nemamo formiran igrački kadar – kazao je Stojanović za klupski sajt.
Crveno-beli su prethodnih dana učestvovali na Uhren kupu u Švajcarskoj, na kojem su savladali Grashopers, a izgubili od Bazela.
-Video sam mnogo toga dobrog, ali primetio sam i greške i segmente igre u kojima još treba da napredujemo – dodao je on.
Stojanović je rekao i da bi u ovom trenutku mogao da sastavi dobar tima od postojećeg igračkog kadra.
-Želimo da popunimo pozicije na kojima smo deficitarni, a koje su to pozicije poznato je i iz mojih ranijih izjava, kao i ljudi iz kluba. Trebalo bi se usaglasimo oko toga koga ćemo dovesti. Naravno da sam najodgovorniji za neke stvari. Ne zavisi sve od mene i imamo više opcija. Nadam se da će i to biti uskoro rešeno, jer se približava evropska utakmica – naveo je trener Zvezde.
Crveno-beli sledeće nedelje počinju takmičenje u Ligi Evrope, gde ih u drugom kolu čeka pobednik meča IBV (Islanda) – HB (Farska Ostrva).

Povezana vest:  Vidić: Slavićemo kada postanemo prvaci