cicmil-trivunovicTrivunović želi da se Spartak uključi u borbu za Evropu

Novi fudbaler Spartaka Veseljko Trivunović rekao je danas da je došao u taj subotički klub da bi se izborio za njegov plasman u kvalifikacije za evropsko takmičenje.
-Došao sam da pomognem klubu da ostvari ambicije i da uz mlađe igrače pokušamo da budemo bolje poziocionirani u odnosu na prošlu sezonu i da se uključimo u borbu za Evropu. Drago mi je što sam došao u Suboticu – rekao je Trivunović na promociji.
Trivunović je naveo da je imao ponude inostranih klubova koje su se „izjalovile“.
-Pokušao sam da nađem neki inostrani angažman i kada se to izjalovilo usledile su ponude iz naše države. Najrealnija i najbolja za mene sigurno da je bila ponuda Spartaka. Uz dogovor sa porodicom
prihvatili smo da dođemo u Suboticu. Spartak je klub koji je zabeležio dobre rezultate i uvek imao dobre igrače – kazao je on.
Trivunović je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a u karijeri je, između ostalih, igrao za Vojvodinu, OFK Beograd i Gabalu iz Azerbejdžana.
Zajedno sa Trivunovućem, Spartak je predstavio i 23-godišnjeg štopera Stefana Cicmila, koji je karijeru počeo u Budućnosti iz Podgorice, dok je prošlu sezonu proveo u Radničkom iz Niša.
Izvršni direktor Spartaka Damir Džimović najavio je dolazak još nekoliko fudbalera u narednom periodu.

Povezana vest:  Ćavi: Mesi je bolji i od Pelea i Maradone