rasovic trening 1

Rašović: Bili smo katastrofalni

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je njegova ekipa danas odigrala katastrofalno protiv Širaka, ali da se nada da će pristup igri u revanšu u Beogradu biti mnogo bolji. 
-Jedino što mogu da pohvalim je rezultat, sve drugo je bilo loše. Takoreći, katastrofa. Nismo uopšte bili u ovom meču, a za to nema opravdanja, pa čak ni to što je ovo praktično novi tim Partizana – rekao je Rašović novinarima posle remija u gsotima jermenskom  Širaku (1:1), u prvoj utakmici u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 
Rašović je dodao da su neki od članova njegovog tima prošle godine nastupali u Teleoptiku i ovo je za njih vatreno krštenje u Evropi. Širak je poveo golom Davita Hakobjana u 47. minutu, a konačan rezultat postavio je Vladimir Volkov u drugom minutu sudijske nadoknade vremena. Revanš će se igrati sledeće srede u Beogradu. 
Rašović je kazao da veruje da će utakmica u Beogradu biti mnogo bolja. 
-Verujem da će u revanšu biti mnogo drugačije i da će pristup biti mnogo bolji. Domaćini nas nisu iznenadili, mi smo znali način na koji igraju, ali problme je u tome što nismo odgovorili onako kako je trebalo, ionako kako smo se dogovorili – rekao je Rašović.
U današnjem meču nije igrao Ivan Ivanov jer, kako je rekao, „nije fizički i psihički spreman“, a trener crno-belih nije želeo to da komentariše. 
-Ne bih pričao o tome. Ivan nam je rekao da ne može da igra i mi u ovom trenutku ne možemo da znamo da li će on nastupati u revanšu. Za te detalje morate da pitate ljude u klubu koji su zaduženi za to – rekao je Rašović.

Povezana vest:  Tomislav Karadžić ne razmišlja o ostavci