rasovic trening

Rašović: Širak jedini rival o kojem razmišljamo

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je još rano za priču o potencijalnim rivalama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer crno-beli prvo moraju da poprave igru i savladaju Širak iz Jermenije u revanšu druge runde.
-Mi jednostavno moramo sledeće srede da budemo na nivou, nikada više ne sme da nam se desi ono što je bilo u Jermeniji. Taj meč biće nam putokaz, moramo maksimalno da promenimo odnos. Važno je da budemo borbeni, skoncentrisani i motivisani. Posle tog meča moći ćemo direktnije da pričamo o narednom protivniku – kazao je Rašović novinarima posle žreba za treće kolo.
Partizan će, ukoliko eliminiše Širak, u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika dvomeča Slovan (Slovačka) – Ludogorec (Bugarska). Crno-beli su u prvom duelu u Jermeniji odigrali 1:1, dok je Slovan kod kuće pobedio sa 2:1.
-Znamo mnogo o oba tima. O Ludogorecu čak znamo više, jer su mogli da nam budu protivnici i u drugom kolu. Ipak, preuranjeno je pričati o tome, moramo dosta da radimo narednih pet dana, da se vratimo na pravi kolosek. Želimo da pokažemo da je prošla sreda bila samo slab dan – istakao je trener Partizana.
Sportski direktor crno-belih Albert Nađ kazao je da ekipa trenutno mora da razmišlja samo o revanšu sa Širakom.
-Prvo da skočimo, pa da kažemo hop. Sledi nam revanš sa Širakom, ono što smo pokazali u Jermeniji nije bio pravi Partizan. Ništa ne smemo da prepustimo slučaju, imamo veći kvalitete u odnosu na Jermene i očeklujemo prolazak dalje – dodao je Nađ.
Revanš meč drugog kola kvalifikacija između Partizana i Širaka igra se sledeće srede u Beogradu.
Utakmice treće runde kvalifikacija na programu su 30. i 31. jula, odnosno 6. i 7. avgusta.

Povezana vest:  Kiks Nemačke protiv Argentine, BiH slavila u Velsu