jagodina pripreme 2013

Milanović: Ko ne veruje u pobedu neka ne ide u Kazanj

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je večeras, četiri dana pre revanš utakmice sa Rubinom, da igrači koji ne veruju u pobedu ne treba ni da putuju u Kazanj.
-Dogovorio sam se sa trenerom Mladenom Dodićem i igračima da svako ko imalo sumnja u uspeh u Kazanju, bude precrtan sa spiska putnika u Rusiju – rekao je Milanović novinarima. 
Predsednik Jagodine je istakao da onaj ko ne veruje u pobedu protiv bilo kog protivnika „ne može biti sa njim u timu“.
-To važi i za moje saradnike iz uprave kluba i iz administracije – poručio je Milanović.
Analizirajući prvi meč u Jagodini, kojeg je ruski predstavnik dobio rezultatom 3:2, Milanović je naveo da je domaćin u drugom poluvremenu „pokazao koliko može i kako ustvari treba da se igra protiv rivala kao što je Rubin“. 
-Zato ćemo revanš u Kazanju morati da odigramo kao drugo poluvreme u Jagodini. Ukoliko izgubimo, tek onda možemo da kažemo – u redu, bolji su, a ako pobedimo treba prvo sebi da potvrdimo da mi to možemo – kazao je Milanović.
Fudbaleri Jagodine za Kazanj kreću u utorak i imaće dva dana za aklimatizaciju pred utakmicu, a trener Dodić moći će da računa na sve igrače, uključujući i Filipa Arsenijevića koji se oporavio od povrede.
Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Rubina i Jagodine na programu je 25. jula u Kazanju od 18 sati.

Povezana vest:  Završen ligaški deo Sosijete Ženeral superlige, Beograd junajted se dokopao fajnal-fora