Cristiano Ronaldo crveni dres

Morinjo: Junajted neće dovesti Kristijana Ronalda

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je danas da Mančester junajted neće uspeti da vrati Kristijana Ronalda na Old Traford. Morinjo je prethodne tri godine bio trener Real Madrida, gde je sarađivao sa napadačem Kristijanom Ronaldom, a ovoga leta vratio se na klupu Čelsija. 
Portugalski trener veruje da njegov bivši klub neće prodati Ronalda, bez obzira brojne ponude. 
-Ono što znam o Real Madridu – to je bogat klub i ne mora da prodaje igrače. To je toliko bogat klub da može da ‘pojede’ svaku ponudu koju dobije za Ronalda – rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji. 
-Znam da Ronaldo voli Mančester junajted i znam da voli Premijer ligu, ali mislim da će ostati u Realu. Imam takav osećaj – dodao je on. 
Ronaldo je 2009. godine za 80 miliona funti iz Junajteda prešao u Real. Njegov ugovor sa „kraljevskim“ klubom ističe 2015. godine. Novi trener Reala Karlo Ančeloti rekao je da klub neće prodati Portugalca. 
-On je veoma važan igrač i želim da ostane u klubu. Ronaldo je fenomenalan igrač, veliki profesionalac. Nije moj posao da se bavim njegovim novim ugovorom, ali mislim da to neće biti problem – rekao je Ančeloti. 
Ronaldo je do sada odigrao 199 utakmica za Real Madrid i postigao 201 gol. Sa klubom je osvojio šampionsku titulu u Primeri, Kup kralja I Superkup Španije. 

Povezana vest:  Ferguson: Vigan bi mogao pomrsiti račune Čelziju