mladen dodic trener jagodina

Dodić: Želimo da napravimo senzaciju u Kazanju

Trener fudbaler Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da je njegov tim u Kazanju, u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Rubinom, očekuje teži zadatak nego prošle nedelje, ali da veruje u senzaciju.
-I ovde, kada smo bili domaćini, Rubin je pokazao svoju snagu, oni su u uzlaznoj formi, što pokazuje i poslednja utakmica u prvenstvu Rusije koju su dobili protiv jakog protivnika kao što je Zenit sa 2:1. To govori u prilog činjenici da podižu formu – rekao je Dodić na konferenciji za medije.
Ekipa Jagodine prošle nedelje je u prvom meču kod kuće izgubila sa 3:2.
Dodić je istakao da njegova ekipa u Kazanju želi da ponovi igru iz drugog poluvremena prvog meča. 
-Ponavljam, neće biti ni malo lako, zato što će nas ovog puta, baš zbog tog drugog poluvremena, Rubin shvatiti ozbiljnije nego u prvom meču. Ali, to ne umanjuje naše ambicije i veru da možemo do pobede. To bi za mnoge bila senzacija, međutim, takvim pristupom mogli bismo da napravimo senzaciju – rekao je Dodić.
Prvotimac Jagodine Dario Damjanović istakao je da njegov tim ide u Rusiju da napravi što bolji rezultat.
-Ne idemo da se predamo, nismo se predali ni pre prve utakmice. Ne bojimo se ni jedne ekipe, pa ni Rubina, bez obzira što smo u prvoj utakmici imali oscilacije. To su evropske utakmice gde se kažnjavaju greške, ali u drugom poluvremenu, vratili smo se u igru. Idemo da pobedimo i ostvarimo istorijski uspeh – zaključio je Damjanović.
Igrači Jagodine za Kazanj putuju sutra prepodne, a utakmica se igra 25. jula od 17 sati po srednjeevropskom vremenu. Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija igraće protiv danskog Randersa.

Povezana vest:  Srbija igrala nerešeno bez golova sa Turskom