zvezda ibv

Zvezda sa Milivojevićem protiv IBV-a

Fudbaleri Crvene zvezde su posle celodnevnog putovanja na Island konačno stigli nadomak islandskog ostrva Vestimaneje, gde će sutra odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv IBV-a.
Prava avantura crveno belih počela je u utorak kada su fudbaleri najtrofejnijeg srpskog kluba otputovali za Berlin, gde je usledilo celodnevno čekanje, da bi kasno sinoć Zvezdaši putovali tri i po sata ka Keflaviku.
Pre nego što su se ukrcali u autobus za Rejkjavik, izabranici Slaviše Stojanovića su se presvukli u zimske jakne, da bi konačno u četiri ujutrio po našem vremenu stigli u hotel.
Naravno, nije bilo spavanja, jer su u ovo doba godine na Islandu „bele noći“…
Igrači Crvene zvezde će u 16,30 poleteti ka konačnom odredištu.
U timu će biti i Luka Milivojević, za koga je u jednom trenutku prostrujala priča da će on umesto za Rejkjavik, ući u avion za Brisel na pregovore sa Anderlehtim.
-Dočekalo nas je izuizetno hladno vreme. Uspeli smo malo da se odmorimo od napornog puta, međutijm očekujem da se to ne primeti na terenu, profesionalci smo i sutra ćemo učiniti sve da ostvarimo još jednu pobedu nad ekipom IBV-a  – rekao je Milivojević.
Crvena zvezda je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija Lige Evrope prošle nedelje u Beogradu pobedila IBV sa 2:0. Revanš meč je na programu u četvrtak od 20,30 po srednjeevropskom vremenu u Vestmaneji.

Povezana vest:  Ukrajina na korak od oduzimanja EP, Platini dao dvomesečni ultimatum