sasa ilic par sir

Saša Ilić: Najbitnije da smo prošli, ali smo bili loši

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je najbitnije da se tim plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je priznao da je ekipa bila loša u oba duela sa jermenskim Širakom.
-Najbitnija i najbolja stvar je da smo uspeli da se plasiramo u sledeću rundu. A ako u trećem kolu budemo na ovakvom nivou, neće biti dobro. Tražili smo razloge za lošu igru u prvoj utakmici, ali su oba meča bila mnogo loša. Videćemo kako ćemo dalje. Moraćemo da popričamo i definitivno budemo mnogo bolji – rekao je Ilić novinarima. 
Partizan je večeras odigrao 0:0 protiv Širaka, a u prvom meču bilo je 1:1. Crno-beli su od 55. minuta igrali bez isključenog Vladimira Volkova.  Ilić je kazao da je ekipa posle meča u svlačionici imala sastanak sa sportskim direktorom Albertom Nađom i trenerom Vukom Rašovićem, koji su im poručili da treba da se mobilišu.
Nađ je odbio razgovor sa novinarima, rekavši da je još „vruć“ i da bi „svašta rekao“, tako da je odložio to za sutra. Najbolji igrač Partizana u ovom dvomeču bio je golman Milan Lukač.
-Moje je da odbranim sve što mogu. Utakmicu je trebalo da rešimo u prvom poluvremenu, a u drugom nam je bilo teško posle crvenog kartona. Idemo dalje, imamo sedam dana da analiziramo ovo i da se što bolje pripremimo za Ludogorec – rekao je Lukač.

Povezana vest:  Mesi: Voleo bih da ostanem, ali ne zavisi sve od mene