albert nadj

Nađ: Mitrović nam je važan, ali klub će da odluči

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je danas da je mladi napadač Aleksandar Mitrović jedan od najvažnijih fudbalera crno-belih, ali nije isključio mogućnost njegovog odlaska iz Humske.
-U ovom trenutku ne mogu detaljno da komentarišem mogućnost Mitrovićevog odlaska, za to je potrebno da svi koji donose odluke u klubu sednu za sto. Mitrović je kao i Ivan Ivanov mnogo bitan za ovu ekipu i dok se ne potpiše ugovor ništa nije završeno – rekao je Nad novinarima na stadionu u Humskoj.
Belgijski mediji objavili su juče da je Mitrović, koji se trenutno nalazi sa omladinskom reprezentacijom Srbije na šampionatu Evrope u Litvaniji, na pragu prelaska u Anderleht i da delegacija šampiona te zemlje u petak dolazi u Beograd na završne pregovore. Nađ je istakao da od dvojice novajlija, Milana Obradovića i Erika Đembe Đembe, očekuje da ekipi donesu potrebnu sigurnost, koja je nedostajala i na jučerašnjoj utakmici sa jermenskim Širakom.
Komentarišući lošu igru Partizana u dvomeču sa jermenskim timom, Nađ je rekao da je šampion Srbije imao mnogo sreće.
-Samo golman Lukač i „onaj odozgo“ su nam pomogli da prođemo dalje. Oba izdanja u utakmicama sa Širakom su nešto što apsolutno nije dovoljno, ne za evropsku scenu, već i za domaća takmičenja – naveo je Nađ.
On je dodao da ga je zabrinula nesigurnost ekipe, kao i nepromišljen potez Vladimira Volkova, koji je dobio crveni karton.
-Ekipa je igrala bez samopouzdanja, iako je imala podršku kompletnog stadiona. Zato je normalno što su navijači na kraju utakmice pokazali nezadovoljstvo. Takođe, potez Volkova nas je uvukao u još veći problem i nervozu. On se izvinio zbog crenog kartona, ali mi od toga nemamo ništa, imamo samo problem levog beka za mečeve sa Ludogorecom – zaključio je Nađ.

Povezana vest:  FSS, Ministarstvo i UEFA zajedno protiv nasilja