Sinisa Mihajlovic FSS

Mihajlović objavljuje spisak 11. avgusta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objaviće spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Kolumbije na konferenciji za medije 11. avgusta od 13 sati u beogradskom hotelu Hajat, preneo je nacionalni savez (FSS).
Prijateljski susret između najboljih fudbalera Srbije i Kolumbije biće odigran 14. avgusta u Barseloni na „Miniestadiju“ sa početkom od 20 sati i to će biti poslednja provera srpskog nacionalnog tima pred nastavak kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu.
Okupljanje igrača zakazano je 12. avgusta u Barseloni, gde će istog dana od 18 sati biti održan i prvi trening. Reprezentacija Srbije u nastavku kvalifikacija za Mundijal 2014. dočekuje 6. septembra u Beogradu selekciju Hrvatske, a četiri dana kasnije igra na gostujućem terenu protiv Velsa.
Selektor mlade nacionalne reprezentacije Radovan Ćurčić objaviće spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Makedonije na konferenciji za medije 9. avgusta od 12 sati u Pres sali FSS (Terazije 3).
Mladi fudbaleri Srbije i Makedonije sastaće se u prijateljskom susretu 14. avgusta na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu od 18 sati. To će biti važna provera Ćurčićevih izabranika pred početak kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2015. godine, koje startuju u septembru.

Povezana vest:  Bez pomaka u osnivanju regionalne lige