rasovic treningRašović: Platili smo ceh naivnosti iz prvog meča

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je večeras posle poraza od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona da su crno-beli platili ceh naivnosti još iz prvog meča u Razgradu, ali da ih prvak Bugarske nije nadigrao.
-Ostaje gorak ukus posle ove dve utakmice sa Ludogorecom. Pokazali smo da nismo slabiji, ovde smo ih nadigrali. Platili smo ceh drugog naivno primljenog gola u Razgradu. Čestitam igračima na želji i volji, navijačima na podršci – kazao je Rašović na konferenciji za novinare posle meča.
Strateg Partizana nije želeo detaljnije da komentariše novi crveni karton za crno-bele u Evropi.
-Nisam dobro video sa klupe šta se desilo. Neverovatno da nam se četvrti meč zaredom dešava isključenje. Krivo mi je, oni su iz prve polušanse došli do penala u 88. minutu i dobili meč – naveo je Rašović.
Crno-beli su večeras izgubili kod kuće sa 1:0, a pre šest dana u Bugarskoj bilo je 2:1 za Ludogorec.
-Prihvatam odgovornost, ljudi u klubu će proceniti šta dalje. Radim pošteno ovaj posao, maksimalno smo i do detalja spremili ovaj meč. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za baraž za Ligu Evrope, ne razmišljam o Šamroku i situaciji od pre dve godine – istakao je Rašović.
On je naveo i da ne zna koliko je ozbiljna povreda golmana Milana Lukača, koji je u završnici prvog dela meča napustio teren posle sudara sa Milošem Ostojićem.
-Sada razmišljamo o prvenstvu, koje nas čeka već u subotu. Mi smo profesionalci, prvenstvo je veoma bitno, želimo da počnemo pobedom – dodao je strateg Partizana.
Na otvaranju sezone u Superligi Srbije Partizan dočekuje ekipu Novog Pazara.

Povezana vest:  Mesi "pobedio" Rikardinja, Kiralji imao najbolju odbranu