Mesi: Nemam problema s Nejmarom

Najbolji svetski fudbaler Lionel Mesi odbacio je medijska nagađanja kako između njega i novoprodišle brazilske zvezde Nejmara postoje određene napetosti.
-Nema nikakvih problema između nas, takve stvari proizlaze iz medija – rekao je Mesi na press konferenciji u Kuala Lumpuru.
-Slažemo se jedan s drugim na terenu i izvan njega i malo po malo se upoznajemo. Nismo još puno igrali zajedno, ali on će doneti puno zadovoljstva klubu, nama i navijačima.
Komentarisao je omaleni Argentinac i dosadašnji uticaj koji je ostavio novi trener Gerardo Martino.
-Govori nam da moramo biti ono što smo bili poslednjih nekoliko godina. Želi od nas da stvorimo veći pritisak i vratimo loptu što je pre moguće. Zato radimo na tome. Još smo u fazi međusobnog upoznavanja. Svaki trener ima neke svoje stvari. On nije došao nešto da menja, samo da vrati ono što smo izgubili prošle godine.
Nakon visoke 7-1 pobjede protiv Tajlanda u sredu Barseloni u subotu predstoji drugi prijateljski meč tokom turneje u Aziji protiv All-Star ekipe Malezije.
-Radimo jako dobro. Puno je događaja i puno putovanja. Treniramo kada god možemo i shvatamo utakmice jako ozbiljno. Utakmice nam pomažu vratiti se u ritam. To je dobra priprema i ući ćemo u sezonu u dobroj formi.

Povezana vest:  LIGA EVROPA, Cene ulaznica za finale u Dablinu od 50 do 135 evra