rasovic KVALIFIKACIJE partizan - LUDOGOREC004

Rašović: Favoriti smo protiv Novog Pazara

Odbranu titule prvaka Srbije fudbaleri Partizana počinju u subotu, kada će u Beogradu dočekati ekipu Novog Pazara, a uoči početka šampionata šef stručnog štaba crno-belih Vuk Rašović rekao je da njegov tim i ove godine glavni kandidat za titulu.

-Našim fudbalom dominiramo poslednjih šest godina i želimo to da nastavimo – rekao je Rašović, istakavši da je svima u klubu prvenstvo veoma važno.
Mladi trener Partizana kaže da je pobeda na startu šampionata obaveza, ali upozorava da do nje neće biti lako doći, jer su Pazarci dobra i veomam iskusna ekipa, koja je često pravila dosta problema crno-belima. Prema rečima Rašovića, najbolji napadač Partizana Aleksandar Mitrović potpuno je spreman i sigurno će sutra biti u startnoj postavi. U timu će biti i Marko Šćepović, ali za sada nije sigurno da će početi utakmicu.
Komentarišući današnji žreb za poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je Partizanu dodelio švajcarski Tun, Rašović je rekao da se radi o protivniku po meri, ekipi koju crno-beli mogu da pobede i stignu do grupne faze takmičenja.
Trener Partizana istakao je da je dobro što će prvak Srbije u prvoj utakmici biti domaćin, jer će imati priliku da pobedom obezbedi miran revanš.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Parovi 3. kola kvalifikacija