tole karadzic 7

FK CZ zahteva smenu Karadžića

Fudblaski klub Crvena zvezda pozvao je večeras predsednika Fudblaskog saveza Srbije (FS S) Tomislava Karadzića da podnese ostavku na tu funkciju. Crveno-beli su saopštili da su ogorčeni suđenjem na utakmici prvog kola Super lige između Partizana i Novog Pazara i da „zahtevaju“ od predsednika FS S i njegovih saradnika da „pod hitno“ podnesu ostavku.

Uprava Zvezde je ocenila da je na stadionu u Humskoj došlo do „brutalne pljačke“ u kojoj je, kako se navodi, oštećen Novi Pazar.
-Nekadašnji predsednik Partizana, sada sa titulom predsednik FS S, Tomislav Karadžić još večeras mora da podnese ostavku na tu funkciju, jer je ovo možda i poslednji ekser koji je zakucan u kovčeg u kome se nalazi figurativno rečeno – srpski fudbal – piše u saopštenju na sajtu kluba. 
Takođe, navodi se da je utakmica u Humskoj bila neregularna već I pre njenog početka, budući da je Novi Pazar u Beograd doputovao sa 11 igrača i bez šefa stručnog štaba, pošto je Disciplinska komisija FS S zabranila registrovanje novih igrača, jer Pazarci imaju neizmirene obaveze preva bivšem fudbaleru Edinu Ademoviću. 
Crvena zvezda je najavila istupanje iz lige ako Karadžić ne podnese ostavku na svoju funkciju. 
-Mi tražimo da Karadžić, Stepanović i njihova ‘svita’ podnesu ostavke, i tako započnu proces oporavka srpskog fudbala, koji je na najnižim granama od kada se on i igra na ovim prostorima – piše u saopštenju 
Partizan je danas na svom stadionu pobedio Novi Pazar sa 4:3, zahvaljujući diskutabilnom golu Predraga Luke u 89, kao i diskutabilnom isključenju Ibrahima Arifovića u 53. minutu. 

Povezana vest:  Mediji: Junajted želi van der Varta