stadion partizana ceo derbi

Partizan: Zvezda ne može da podnese naš uspeh

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da su optužbe Crvene zvezde besmislene i da crveno-beli ne mogu sportski da podnesu poraz. Zvezda je zatražila ostavku predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića i zapretila istupanjem iz Superlige, jer smatraju da je na prvenstvenoj utakmici Partizan – Novi Pazar (4:3) sudija teško oštetio gostujući klub.
-Besmisleno bi bilo opisivati besmislice koje naš rival iznosi u svom tekstu. Oni jednostavno ne mogu da sportski podnesu bilo koji uspeh Partizana, pa im smeta kada nam neko čestita, uruči pehar, pruži ruku? Obzirom da su nam poslednju titulu čestitali, između ostalih, i predsednici Reala i Bajerna predlažemo im da uruče zvaničan protest ambasadama Španije i Nemačke – navodi se u saopštenju crno-belih. 
Iz Humske ističu da je spisak sudijskih grešaka u korist Crvene zvezde podugačak i da se o toma ćutalo u prošlosti.
-Ćutalo se i kada je jedan klub protiv crveno-belih izveo rezervni tim, samo tri dana pošto je protiv Partizana nastupio u najjačem. Ne znamo zašto su drugi ćutali, a mi smo se opredelili da pričamo na terenu. Pričaćemo tamo i dalje, ali moramo večitom rivalu da poručimo da im skrivalica po metodu ‘držite lopova’ više ne prolazi ni kod najostrašćcenijih navijača – poručili su iz Partizana.

Povezana vest:  Benfika dovela Bruna Sezara za šest miliona evra