tole karadzic 7

Kokeza: Karadžić ne govori istinu, nisam mu pretio

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je danas da nije pretio predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, već da je u poruci koju mu je poslao „stvari nazvao pravim imenom“. 
-Nijednom rečju mu nisam pretio osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedini mogući način. Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu. Samo je Tito imao zakon po kome niko ne sme da ga kritikuje, pa se nadam da ne misli da se to pravilo odnosi i na njega, bez obzira što su sličnih godina – naveo je Kokeza u izjavi. 
Karadžić je u izjavi za današnje izdanje lista Sport naveo da mu je Kokeza poslao SMS-poruku u kojoj ga je optužio za nameštanje utakmica, kao i da mu je u telefonskom razgovoru posle toga potvrdio svoje stavove.
-Karadžić ne govori istinu. Tačno je da sam mu poslao sms tokom trajanja utakmice između Partizana i Novog Pazara, ogorčen sudijskom krađom koju su mogli da vide svi građani Srbije u direktnom televizijskom prenosu – kazao je Kokeza. 
On je naveo da Karadžić kriminalcima naziva ljude koji traže njegovo smenjivanje. 
-Dakle, ja sam kao građanin rekao Karadžiću da treba da ga je sramota zbog sudijske krađe i smatram da je on organizator iste. To je moje mišljenje kao što u novinama vidim da je njegovo mišljenje da ljude koji traže njegovu smenu naziva kriminalcima – naveo je potpredsednik Zvezde. 
-Vreme neprikosnovene vlasti Karadžića u fudbalu je prošlo, kao što je vreme lopovluka i krađe u Srbiji iza nas. Moj sukob sa Karadžićem nije ličan već je to sukob dva koncepta i morala. Mi smo dva različita sveta jer su za mene istina i pravda jači argumenti od pljačke i nameštanja. Uveren sam da fudbalsko vreme zla u Srbiji koje oličava Karadžić prolazi i da se više nikada neće vratiti – rekao je Kokeza. 

Povezana vest:  LAV ZLATNA LIGA, Favoriti sigurni