nejc pecnik cz jav

Pečnik: Ispadamo smešni na terenu

Fudbaler Crvene Zvezde Nejc Pečnik rekao je danas da njegova ekipa na terenu pravi takve greške i da zbog toga ispada smešna.
-Moramo više i bolje, problem je u glavama. Što se disicpline tiče tu nema problema. Trener dobro radi sa nama ali mi na terenu pravimo takve greške da to ispada smešno – rekao je Pečnik novinarima dan posle proaza od Javora.
Zvezda je juče u Ivanjici u prvom kolu Super lige izgubila od Javora sa 2:4, a Pečnik je naveo da niko u timu nije očekivao takav početak prvenstva. 
-Ovo nismo smeli da dozvolimo, imali smo šanse i inicijativu, a oni su nam dali gol svaki put kada su prešli polovinu terena. Sada je potrebno da to ‘počistimo’ i od sledećeg kola gledamo samo sebe. U svakoj utakmici da uzmemo tri boda – rekao je Pečnik.
Štoper crveno-belih Novak Martinović rekao je da ekipa protiv Javora nije bila na nivou Crvene zvezde. 
-Očigledno je da nismo bili na nivou Crvene zvezde. Ne možemo da počnemo kako treba dugi niz godina i sada moramo jako brzo da se trgnemo i dobijemo sledeću utakmicu. Imamo kvalitet da se nosimo sa ranom eliminacijom iz Evrope i lošim početkom sezone. To mora da se promeni, da se više radi i žrtvuje za bolje rezultate – rekao je on.
U drugom kolu, predstojećeg vikenda, Zvezda će na svom terenu igrati protiv Jagodine, pobednika Kupa Srbije.

Povezana vest:  Sušić kritikovao navijače; Džeko ljut na Sušića