bosko jankovic

Janković: Svi smo kao porodica u Veroni

Fudbaler Verone Boško Janković rekao je danas da još uvek nije u potpunosti u formi za novu sezonu ali da se nada da će biti spreman za početak italijanske Serije A.
-Do sada nisam nikada imao ovako dug odmor, skoro dva meseca sam bio van fudbala, pa mi je trebalo vremena da se vratim u formu. U poslednjih 20 dana stalno sam u treningu sa timom i siguran sam da ćemo biti spremni već za prvu utakmicu – rekao je Janković. 
-Već šest godina sam u Italiji, razumem kako se živi ovde, postao sam ‘domaći’. Igrao sam dosta već u Italiji, imam dosta iskustva I verujem da mogu da pomognem Veroni. Igram za odličan tim, svi se slažemo kao porodica, nadam se da će tako ostati i kada krene šampionat – dodao je Janković. 
On je kazao da je prelaskom iz Đenove u Veronu načinio dobar potez, kao i da je iznenađen kvalitetom svojih saigrača u ekipi.
-Bio sam prijatno iznenađen koliko imamo dobrih igrača u ekipi. Svi zajedno smo pokazali da smo na ovim pripremama mnogo napredovali. Još uvek su nam teške noge, pa se dobar rezultat ne vidi u pravom svetlu, ali zbog toga i služe prijateljske utakmice, kako bi se što bolje pripremili za sezonu koja je pred nama – rekao je Janković.
Fudbaleri Verone otvaraju novu sezonu Serije A duelom sa Milanom koji je će se igrati 24. avgusta u 18.00.

Povezana vest:  Kuzeljević: Radnički ima velike ambicije u prvenstvu