Jose Mourinho Press Conference

Murinjo: Luiz ostaje, voleo bih da dođe Eto

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da štoper David Luiz neće napustiti klub i dodao da bi voleo da u timu „plavaca“ vidi napadača Samjuela Etoa. Murinjo je sa Etoom sarađivao u milanskom Interu, kada su neroazuri osvojili tripl krunu u sezoni 2009/2010.
-Uvek sam srećan kada neko sa kim sam radio u prošlosti želi ponovo da sarađuje sa mnom – kazao je Murinjo engleskim medijima.
Eto je trenutno član Anžija, ali vlasnik tima iz Mahačkale odlučio je da se povuče iz kluba što znači i uskraćivanje finansijske podrške i otvaranje opcije da najbolji igrači napuste rusku ekipu.
Kada je u pitanju Luiz, za kojeg se interesuju Barselona i Bajern, Murinjo je naveo da mu je Brazilac potreban za sledeću sezonu.
-Nema šanse da on ode, želimo da ga zadržimo. Ima još četiri godine ugovora sa Čelsijem, produžio ga je 2012. Dopada nam se kako igra, važan je deo naše ekipe i nema te sume novca za koju bi ga prodali – izričit je bio portugalski stručnjak.
Fudbaleri Čelsija novu sezonu počinju 18. avgusta, kada će na svom stadionu u prvom kolu Premijer lige dočekati Hal Siti.

Povezana vest:  Zvezda bolja od Radničkog