Frank Lampard slavljeLampard: Murinja dirnule ovacije navijača

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da je emotivni doček publike na Stamford Bridžu uoči meča sa Hal Sitijem mnogo značio Žozeu Murinju, koji se posle šest godina vratio u londonski klub.
-Bilo je zaista sjajno, publika je oduševljeno dočekala Murinja i videlo se da mu sve to mnogo znači. Ipak, on je pokazao da je profesionalac i bio je skoncentrisan na utakmicu. Atmosfera je bila sjajna. Svi znamo koliko Čelsi znači Murinju i koliko navijači vole Portugalca – kazao je zamenik kapitena Čelsija za sajt kluba.
Lampard je na utakmici sa Halom prvo promašio penal, ali se nedugo zatim iskupio sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca i doprineo trijumfu od 2:0.
-U Čelsiju se trenutno oseća pozitivna energija i drago mi je što sam ovde. Bilo je lepo videti pun stadion. Dobro smo počeli takmičenje, pogotovo sam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu. U drugom smo malo stali, ali tada je pitanje pobednika već bilo rešeno – dodao je reprezentativac Engleske.
Fudbaleri Čelsija sledeću utakmicu u Premijer ligi igraju u sredu protiv Aston Vile, takođe na Stamford Bridžu, zatim gostuju Mančester Junajtedu na Old Trafordu, a potom sledi duel sa Bajernom za Superkup Evrope, 30. avgusta u Pragu.

Povezana vest:  Rodžers: Baloteli ima potencijal da zameni Suareza