Sinisa Mihajlovic FSS 1Mihajlović: Zna se put Ljajićevog i Matićevog povratka

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da ne zna odakle se pojavila informacija da će za mečeve sa Hrvatskom i Velsom pozvati Adema Ljajića i Nemanju Matića i ponovio da je vrlo jasan put njihovog povratka u državni tim.
-Ne znam odakle ta informacija, ne zovem ni Matića ni Ljajića. Zna se za obojicu koji je put povratka u reprezentaciju – rekao je Mihajlović za Večernje novosti.
Mihajlović je prošle godine posle prijateljske utakmice sa Španijom udaljio Ljajića iz reprezentacije zato što nije pevao himnu, dok Matića nema na spisku, nakon što je posle nekoliko utakmica na klupi poručio da će se odazvati pozivu samo ukoliko bude igrao.
Selektor je više puta ponovio da će Ljajića pozvati kad prihvati kodeks ponašanja koji nalaže pevanje himne, dok je za povratak Matića potrebno da mu fudbaler Benfike kaže da je spreman da se vrati i prihvati pravila koja važe za sve ostale igrače.
Srbija u nastavku kvalifikacija za šampionat sveta u Brazilu 6. septembra dočekuje Hrvatsku, a četiri dana kasnije gostuje u Velsu.

Povezana vest:  Mouče: Znam da mogu bolje, obećavam uskoro bolje igre