part sir

BARAŽ ZA LIGU EVROPE

Partizan i Vojvodina zele pobede pred revanse baraza za LE

Fudbalere Partizana i Vojvodine večeras očekuju prve utakmice baraža za Ligu Evrope, a treneri oba srpska predstavnika, Vuk Rašović i Marko Nikolić, veruju da će njihovi izabranici biti uspešni i pobedama sačekati mirniji put na revanše.
Partizan u Beogradu dočekuje ekipu švajcarskog Tuna, a Vojvodina u Novom Sadu moldavskog predstavnika Šerif iz Tiraspolja, timove protiv kojih bi mogli da izađu na kraj u dvomečima i tako ostanu na evropskoj sceni.
Rašović je najavio totalnu ofanzivu protiv Tuna za pobedu koja bi, kako je istakao, crno-belima mnogo značila na rezultatskom i psihološkom planu.
-Iako su Švajcarci iskusan tim koji zna da igra na rezultat, eventualna pobeda bi nam mnogo pomogla da konačno krenemo sa dobrim partijama. Verujem da bi nam otvaranje meča na pravi način i brz gol znatno olakšali situaciju. Sigurno je da neće biti lako, međutim, želimo da pokažemo da smo bolji i da se plasiramo u Ligu Evrope – rekao je Rašović.
Trener Vojvodine Nikolić naglasio je da je dvomeč sa moldavskim Šerifom od najveće važnosti za novosadski klub.
-Ekipa će učiniti apsolutno sve da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Jedva čekamo početak i sa puno motiva ćemo istrčati na teren stadiona ‘Karađorđe’, kao i za sedam dana na revanšu u Tiraspolju. Svi u klubu moraju dati maksimum kako ne bi propustili priliku koja se retko ukazuje – poručio je Nikolić.
Prve utakmice baraža za Ligu Evrope, Partizan – Tun i Vojvodina – Šerif, igraju se večeras u isto vreme, od 20.30 sati u Beogradu i Novom Sadu.

Povezana vest:  Ibrahimović doneo Milanu pobedu nad bivšim klubom