rasovic par sir

Rašović: Moramo brzo da se prebacimo na domaći kolosek

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da ekipa mora što pre da zaboravi na obaveze u Evropi i okreće se najznačajnijem takmičenju, a to je domaći šampionat.
-Moramo što pre da se prebacimo na domaći kolosek, jer ipak je to ono što nam je najbitnije. Bez uspeha u Srbija nema ni evropskih utakmica, poput sinoćnje sa Tunom. Verujem da će se igrači oporaviti do nedelje i da će biti maksimalno spremni za ono što nas čeka protiv Radničkog iz Kragujevca – rekao je Rašović na konferenciji za medije u Humskoj.
On je istakao da ne očekuje lak meč, iako je Partizan domaćin Kragujevčanima.
-Radnički ima visoke i dobre igrače, pre svega moramo da obratimo pažnju na Darka Spalevića, koji je u poslednje dve sezone dominantan u Srbiji. Niko nam ništa neće pokloniti, već za pobedu moramo da se izborimo na terenu – naveo je Rašović.
Trener Partizana za duel sa Radničkim ne može da računa na povređenog Nemanju Kojića, dok bi Marko Šćepović trebalo da se vrati na teren. Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Partizana i kragujevačkog Radničkog igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Lukaš Leiva ostaje u Liverpulu