skrbic ofkČukarički savladao i OFK Beograd

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su i u trećoj utakmici ove sezone u Super ligi Srbije, pošto su danas kao gosti savladali OFK Beograd sa 2:1.
Strelci za Čukarički bili su Nikola Stojiljković u 25. i Radislav Sekulić u 51. minutu, dok je jedini pogodak za OFK postigao Miljan Škrbić u 75. minutu.
OFK je već u devetom minutu ostao sa igračem manje, pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Marko Petković. On je prvi dobio kao kapiten zbog neizlaska ekipe na vreme na teren, a drugi jer je napravio penal.
Ipak, Igor Matić promašio je jedanaesterac.
Ekipa sa Karaburme je u 25. minutu imala priliku da povede takođe posle penala, ali je golman Čukaričkog Borivoje Ristić odbranio šut Dragana Bogavca.
Ristić je odmah pošto je odbranio ispucao loptu na protivničku polovinu, a Stojiljković je okrznuo glavom i doveo Čukarički u prednost od 1:0.
Čukarički je sa 2:0 poveo kada je Sekulić udarcem glavom savladao golmana „romantičara“ Bojana Pavlovića posle kornera Igora Matića, a gosti su od 58. minuta bili sa igračem manje pošto je direktan crveni karton dobio brazilski štoper Lukaš Pijasentin.
Jedini gol za OFK postigao je Škrbić kada je iskoristio teren koji je bio natopljen vodom. Bojan Ostojić je pokušao da vrati loptu svom golmanu, ali je ona usporila što je iskoristio napadač domaćina i lako savladao Ristića.
Utakmica na Omladinskom stadionu na Karaburmi kratko je bila prekinuta sredinom drugog poluvremena zbog nevremena.
Voždovac je u Ivanjici savladao Javor sa 2:0 i tako došao do prve pobede u sezoni, dok je domaćinu to prvi poraz.
Strelci za ekipu iz Beograda bili su Adam Marušić u 48. i Ognjen Ožegović u 82. minutu.
Radnički iz Niša pobedio je u gostima Rad sa 2:0 golovima Branka Pauljevića u 52. i 82. minutu.
Sloboda i Novi Pazar igrali su u Užicu nerešeno bez golova.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Argentinci i Danci stigli!