Arsene Wenger 2013

Venger: Navijačima Arsenala je ispran mozak

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je danas da su engleski mediji „isprali mozak“ navijačima tog kluba. Venger se našao na udaru javnosti zbog poraza kod kuće na početku sezone od Aston Vile (1:3) i slabih rezultata kada su transferi igrača u pitanju.
-Mediji su isprali mozak navijačima na Emiratima. Možda su u pravu, jer godinama nismo osvojili trofej i sve je negativno, ali moramo da živimo s tim i fokusiramo se na fudbal – rekao je Venger za engleske medije.
Francuski stručnjak odbio je kritiku da je njegova tvrdoglavost glavni razlog slabe kupovine Arsenala na tržištu i dodao da „tobdžije“ i dalje traže adekvatna pojačanja.
-Stalo mi je do ovog kluba i bio sam razočaran zbog poraza prošle nedelje. Igrači žele da osvoje titulu, uživaju zajedno na terenu i ovo je prvi put da nismo imali traume zbog odlaska pojedinaca. Ako budemo mogli da dovedemo jednog, dva ili tri fudbalera, to ćemo i učiniti – poručio je Venger.
Arsenal je posle kiksa na startu Premijer lige pobedio Fulam na gostovanju sa 3:1, a već u nedelju, u jednom od derbija trećeg kola dočekuje Totenhem.

Povezana vest:  Više od 75.000 navijača aplaudiralo deci migranata na Alijanc areni