sasa stojanovic prvi trening

Stojanović: Svaki meč je novo dokazivanje

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegov tim očekuje težak meč u četvrtom kolu Superlige Srbija, ali da se uprkos tome nada pobedi protiv Radničkog u Kragujevcu. 
-Nama je svaki meč novi ispit za dokazivanje. Ocekuje nas teško gostovanje u Kragujevcu, imaju solidnu ekipu, ali naš cilj je da igramo na pobedu. Gledao sam ih protiv Partizana, igralo se po teškom vremenu i mislim da nisu zaslužili težak poraz – rekao je Stojanović na konferenciji za medije na Marakani.
On je dodao da je relativno zadovoljan pojačanjima koje je klub do sada angažovao.
-Videćemo ih na terenu, jer jedno je papir, drugo je teren. Nije lako raditi sa velikim brojem fudbalera, jer sam navikao da imam 21 igrača i tri golmana i nadam se da će se uskoro iskristalisati situacija – poručio je Stojanović.
Trener Zvezde se osvrnuo i na status mladog golmana Predraga Rajkovića. 
-Rajković će braniti onog dana kada to zasluži radom na treninzima, ne može se očekivati da brani posle dva treninga u Zvezdi i četiri prvenstvena meča u seniorskoj kategoriji. Novak Martinović ima lakšu povredu, opravlja se i videćmo da li će sutra igrati – poručio je Stojanović.
Napadač Dragan Mrđa rekao je da bi sve osim osvajanja tri boda u Kragujevcu za Zvezdu predstavljao neuspeh.
-Gostujemo u Kragujevcu gde oni kao domaćini igraju mnog bolje. U Srbiji je svako gostovanje teško, ali mi imamo seriju od dve pobede i nema kalkulisanja. Idemo na pobedu, jer imamo mnogo više samopouzdanja pose trijumfa u Ivanjici – rekao je Mrđa.
Mrđa je dodao da se oseća bolje i da je željan utakmica.
-Trenirao sam dve nedelje sa ekipom, bolje se osećam i željan sam utakmica. Biću sve bolji i bolji. Poslednji prvenstveni gol postigao sam protiv Tuna, a mogao sam da dam još. Doveden sam zbog golova i očekujem ih u nastavku šampionata – kazao je Mrđa.
Utakmica četvrtog kola Superlige Radnički – Crvena zvezda igra se sutra od 17 sati na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

Povezana vest:  Ćavi: Odbio sam Gvardiolin poziv