FUDBALSKA-LOPTA

OFK Beograd doveo Batesa, Perovića i Damjanovića

Fudbalski klub OFK Beorgad potpisao je danas ugovore sa trojicom iskusnih igrača – Stevanom Batesom, Markom Perovićem i Jovanom Damjanovićem.
-Sjajna atmosfera me je dočekala na Omladinskom stadionu. Ekipa jeste mlada, ali zadovoljan sam kako za sada teku stvari. Želim da pružim maksimum i da sa „romantičarima“ napravim dobre rezultate u prvenstvu. Nadam se da ću svojim iskustvom doprineti kvalitetu ekipe – kazao je Bates za klupski sajt.
Bates ima 31 godinu, igra u odbrani, a do sada je bio član Železnika, Alanije, Rada, Šaterua, Bakua, Tromsa, Hazara i Mes Karmana.
-Ovo je treća sreća, jer iz trećeg pokušaja dolazim u OFK Beograd. Zadovoljan sam što sa u taboru „romantičara“ i verujem da možemo da napravimo dobre rezultate – rekao je 30-godišnji napadač Damjanović.
On je do sada igrao za Radnički Obrenovac, Rad, Železnik, Borac, Rid, Paderborn, Visbaden, Dinamo Minsk i Dinamo Brest. Član OFK Beograda postao je i Marko Perovioć, 29-godišnji nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Bazela, Nju Inglanda i Persepolisa, koji je, kako je navedeno na sajtu, bio opravdano odsutan sa zvanične promocije. 
Pored iskusnog trija, ugovor sa OFK Beogradom potpisao je i mladi Stefan Kovačević.
-Velika je čast potpisati profesionalni ugovor sa ovako velikim klubom. Na meni je da pružim sve od sebe, kako bismo zajedno postigli sjajne rezultate – kazao je Kovačević.
OFK Beograd nedavno je ostao bez Marka Petkovića koji je otišao u Crvenu zvezdu i Marka Pavlovskog, koji je postao novi član Porta.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde zadovoljni bodom protiv Napolija