jelensuperliga logo

Pobede Javora, Napretka i Novog Pazara

Fudbaleri Javora pobedili su danas u Subotici Spartak sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije, dok je Napredak na gostovanju pobedio Donji Srem sa 3:1. Javor je poveo golom Borka Veselinovića u sedmom minutu, a konačan rezultat postavio je Stefan Dražić u 65. minutu.
Ekipa iz Ivanjice se drugom prvenstvenom pobedom popela na peto mesto na tabeli sa sedam bodova, dok je Spartak na 10. mestu sa tri boda manje. Fudbaleri Napretka pobedili su na gostovanju Donji Srem sa 3:1. Napredak je poveo u 17. minutu preko Nenada Gavrića, a domaći su došli do izjednačenja autogolom Mladena Veselinovića u 52. minutu. 
Novo vođstvo ekipi iz Kruševca doneo je Obeng Regan 20 minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Nenad Mirosavljević u 85. minutu. Posle četiri kola, Napredak ima šest bodova i nalazi se na sedmom mestu na superligaškoj tabeli, dok je Donji Srem pretposlednji sa dva boda. 
Fudbaleri Novog Pazara pobedili su na svom terenu OFK Beograd sa 2:0 I zabeležili drugu pobedu u prvenstvu. 
Golove za Novi Pazar postigli su Mladen Lazarević 40 minutu i Nemanja Arsenijević u 63. minutu. Novi Pazar je šesti na tabeli sa sedam bodova, dok OFK na 12. Mestu ima tri boda. Večeras se igraju utakmice Voždovac-Jagodina i Radnički Niš-Sloboda. Sutra od 19 sati igraju Partizan-Rad i Čukarički-Vojvodina.

Povezana vest:  BIH namerava da ukrade Adema Ljajića Srbiji